Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2016 10:08 - Щели да слагат нови спирки за транспорта в София
Автор: orvio Категория: Новини   
Прочетен: 565 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хубаво е от време на време да се грижи Държавата за удобството на своите граждани. Вчера чувам по новините шяли от 2017 година да пускат на концесия поддръжката на спирките за градския транспорт в град София. Ами то е добре но да започнем с това, че има места на които дори няма спирки с навес... иначе консесионера щял да се грижи за добрия им външен вид, чрез почистване и ремонтна поддръжка.

Ако питате мен концесионера ще се грижи за това да си събира редовно парите за реклама от паната които ще бъдат поставени на спирките. Както добре сме забелязали, може козирката на спирката да е с пробит покрив, но те идват да сменят рекламата в страничното пано, иначе и пейката е издънена ако я има. Ако говорим пък от гледна точка на чистотата, то това е нещо което е доста непознато за град София като цяло, не визирам само драсканиците по спирките, всеки плюе, хвърля фасове, дъвки, кошовете за смет преливат, еле ако има дюнер зад спирката.

Пловдив Европейска Столица на културата през 2019 година?!? Е то и в Пловдив има дюнери, строшени спирки и глупаци които си лепят дъвките по седалката на спирката или в автобуса!

Смятате ли, че ако поддръжката на спирките за градски транспорт се отдадат на концесия ще започнат да изглеждат по-добре, ще се почистват и ще има къде да седне човек за да дочака топлият и комфортен автобус?



Гласувай:
0



1. anonimen65 - ne ne go smiatam
28.09.2016 11:14
no se pitam s koi pari kontsesionerite shte napraviat spirkite s propusk kato v metroto.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orvio
Категория: Новини
Прочетен: 19703
Постинги: 28
Коментари: 3
Гласове: 3
Архив